Need for Speed ProStreet

13.06.2007 09:53

Nová nálož ze série Need for Speed s podtitulem ProStreet vtáhne hráče do přímé bitvy proti těm nejlepším pouličním závodníkům. Tato hra má příchuť ryzího adrenalinu s reálnými závodními prvky. Každý promáčklý plech, každý škrábanec i jakékoli jiné poškození je pouze z pouličních bitev a jsou to důkazy vaší vytrvalosti, odvahy, odhodlání a nadšení. S vylepšeným a hlavně agresivním nastavením AI soupeřů se budete hodně potit, ale odměnou vám bude prožitek z opravdového závodění. Přidejte si k tomu ještě revoluční online mod a vylepšený systém úpravy vozidel Autosculp a Need for Speed ProStreet se stanou formulí ve srovnání s ostatními podobnými tituly.

 Need for Speed ProStreet není arkáda ani simulace, vývojáři se snažili co nejlépe zachytit atmosféru pouličních závodů a hráčům přiblížit potenciál závodních aut. Ve hře si můžete nastavit auto podle vašich představ, včetně mnoha asistentů řízení podle toho jaký styl závodění preferujete. Funkce Autosculp zde už neslouží jen k úpravě vzhledu auta ale také můžete s jejím využitím měnit i jeho výkon a to do té míry, že když auto nastavíte špatně třeba se ani nerozjedete nebo pojedete pomalu.

 Po grafické stránce je nejvíce zdůrazňovaným efektem kouř. Když v ProStreet začnete gumovat pneumatiky, vznikající kouř vypadá absolutně věrně. Krouží okolo pneumatiky, dělá kruhy, když děláte hodiny. Když pálíte gumy dostatečně dlouho, začne se dým šířit všude po okolí a viditelnost se sníží na nulu. Ostatní vizuální efekty jsou také velice propracované - auta vypadají fotorealisticky, světla se nádherně odrážejí od kapot . Každé auto má mít okolo 15 000 – 20 000 polygonů takže se bude určitě na co dívat.

 Ve hře se bude vyskytovat asi 50 – 60 různých aut od 26 různých výrobců. Kompletní seznam aut v NFS ProStreet  ještě znám není, ale pár se jich už objevilo a jsou to:

 
Nissan GT-R PROTO - 2007

Plymouth® Hemi® Cuda - 1970

Mazda RX-7 - 1995

Mitsubishi Eclipse - 1999

Toyota Corolla GTS AE86 - 1986

Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition - 2006

Volkswagen Golf GTI - 2006

BMW M3 - 2008

Co se týče modelu poškození už se nebude jednat pouze o škrábance, ale budete moci klidně zdemolovat celé auto, takže často závod ani nedokončíte. Nárazníky, kola, skla, střecha a spousta dalších dílů se bude moci utrhnout od auta a tak znepříjemnit vaší jízdu díky špatné aerodynamice. Poškození má přímý vliv na jízdní vlastnosti takže čím více auto poškodíte, tím více práce budete mít s jeho zvládnutím a samozřejmě tím více utratíte za jeho opravu.



OBRÁZKY

 

Zpět
PRODEJ A VÝMĚNA AUTOGRAMŮ a ostatní