Volume 2

08.02.2009 11:48

 

Výrobce: RTL Playtainment / rondomedia GmbH / NBG EDV Handels & Verlags GmbH
Datum vydání: 2004
Systém: Windows 98, 2000, Me, XP
Konfigurace: Pentium III 500 CPU, 64MB RAM, 100 MB na HD, 3D Grafická karta

U hry je oproti Volume 1 vidět patrné zlepšení, stejně tak oproti Teil 2. Barvy hry se rozzářily a hra už nevypadá tak špatně. Grafika je i přesto na svůj rok na ne moc dobré úrovni. Hra je situovaná do doby, kdy v Kobře 11 hrál Jan Richter, i loadovací obrázek a bonusy jsou s ním. Hra je závodní a je zde 16 misí v různých městech. Dostanete se zde do Hamburku, ale i do Londýna nebo Paříže. Ve hře je možné sbírat modré šipky, které vám doplní nitro nebo zelené klíče, které vám samozřejmě opraví auto. Mise nejsou těžké, hra se dá dohrát rychle. Ve hře jsou přítomny bonusy, zajímavá jsou videa, která vás seznámí s výrobou dílu Kobry 11. Ve hře jsou dále informace o sérii, jednotlivých hercích a jejich fotky. K dispozici máte ve Volume 2 plno závodních aut (např. Dodge Viper), dále jsou tu auta policejní, z nichž je nejlepší Porsche 911 Bonratha a Hotteho. Také v této hře najdete auta, které můžete vidět v normálním denním provozu. Ovládat Dodge Vipera v nejvyšší rychlosti s Nitrem je opravdu umění. U aut je vždy možnost změnit si jejich barvu. Hra se samozřejmě v průběhu hry stěžuje a vyhrát šampionát v poslední "čtyřce" je celkem těžké. Když ale hru hrajete každý den, máte hru za chvíli dohranou a šampionát vám nedělá žádné potíže. Taky jsem kolem této hry zaslechl dohady o poškození. Opravdu existuje, a to i viditelné. Při středním poškození auta začne auto hořet, u velkého poškození auto hoří opravdu hodně, až mě to někdy deprimovalo. Za zmínku stojí ve Volume 2 např. mód Chase, ve kterém jste buď policistou, který chytá zloděje nebo jste zloděj, který ujíždí před policistou. Další zajímavostí je tu určitě splitscreen s možností hraní na jedné klávesnici.

A teď nějaké zkušenosti přímo od autora textu. Hru si můžete zpestřit skoky na staveništi, tedy najedete na nějakou vysokou hromadu písku a ... auto už dělá divy. Dále je tu zajímavá rampa na silnici, skokem z níž můžete získat nitro.
Skvělá je také rampa na mostě v New Yorku. Dále stojí za to vrazit plnou rychlostí (nejlépe s nitrem) do betonové "zdi" u mostu. Jestliže chcete vyvádět takovéto kaskadérské kousky, raději si vypněte poškození nebo moc dlouho nevydržíte. :-)

 

Zpět
PRODEJ A VÝMĚNA AUTOGRAMŮ a ostatní